Naslovna Novo Sarajevo open 2023 u Taekwondou, Slatini šest zlata

Sarajevo open 2023 u Taekwondou, Slatini šest zlata

87
0

Natjecanje “Sarajevo open” odžalo se 30. rujna 2023. godine. Prijavilo se 562 borca, a TKD Slatina je sudjelovao sa 16 boraca i 24 prijave u borbama i formama. U konačnici je klub u borbama osvojio 3. mjesto od 20 prijavljenih klubova, a u borbama i formama 6. mjesto.

Svoje prve borbe i zlato su osvojili: Sara Vreš, djevojčice do 25 kg. koja je bila dominantna i Šime Franjo Grgić dječaci do 30 kg, koji je pokazao nevjerojatnu upornost i borbenost.

Zlato su osvojili i Stefany Oskomić, 50 kg st. kadetkinje, Janko Hamaček – 50 kg st. kadeti, Marta Šebalj +55 kg st. kadetkinje i Eva Gal – 50 kg juniorke.

Eva je u finalu deklasirala viceprvakinju svijeta iz Slovenije.

Drugo mjesto je uzela Ina Kozjak – 35 kg kadetkinje, a treća mjesta su uzeli: Karla Grgić, Teodora Djukić, Nika Špehar i senior Fran Biščan koji je nokautirao domaćeg borca, ali to nije bilo dovoljno. U formama su medalje i treće mjesto uzeli Marta Šebalj i Ivica Pero Peretin, a Beni Pero Zubčević je uzeo drugo mjesto. Borce su vodili Ivica Pero i Fran Biščan uz pomoć Maje Fumić tajnice u klubu.

TKD Slatina

(87)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: