Naslovna Novo Radionica o komunikacijskim vještinama za dugotrajno nezaposlene

Radionica o komunikacijskim vještinama za dugotrajno nezaposlene

54
0

Jeste li se kada zapitali što sve spada pod komunikacijske vještine? Iako se nazivaju vještinama, mogu li se one onda naučiti, poboljšati?

Koliko nam je u današnjem svijetu, koji je užurban i nema mjesta za polovične i pogrešno shvaćene poruke, važno pravilno komunicirati?

Koliko zapravo obraćate pažnju, ne samo na ono što kažete, već i na ono što odajete govorom tijela?

Iako su neki ljudi po prirodi bolji komunikatori, svi imamo predispoziciju biti odlični u komunikaciji, samo je pitanje vježbe, a radionica prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske vještine idealna je prilika za to!

Takva radionica namijenjena je dugotrajno nezaposlenim osobama kako bi ih se radom na razvoju mekih vještina, posebice komunikacijskih vještina, potaklo da aktivnije sudjeluju na tržištu rada i da tako postanu konkurentniji na tom tržištu. Dugotrajno nezaposlene osobe su mladi do 29 koji su nezaposleni iznad 6 mjeseci te osobe starije od 30 koje su nezaposlene iznad 12 mjeseci.

Ako želite poboljšati svoje komunikacijske vještine, možete se prijaviti putem prijavnice koju možete preuzeti ovdje te je popunjenu vratiti na e-mail: sos.vt@email.t-com.hr

Prijavljene osobe dobit će obavijest o vremenu i načinu održavanja radionice putem maila.

* * *

Projekt “Nova znanja – nove prilike”, iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

S.O.S. Virovitica

(54)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr