Naslovna Novo Projekcija filma: Zaštitnik

Projekcija filma: Zaštitnik

47
0

Dana 22. siječnja (petak) u 18:00 sati, 23. siječnja (subota) u 18:00 sati i 24. siječnja (nedjelja) u 18:00 sati u kino dvorani pogledajte projekciju filma Zaštitnik (The Marksman).

Uz granicu Amerike i Meksika u Arizoni, Jim Hanson (Liam Neeson) rančer i veteran Vijetnamskog rata živi teško. Žena mu je nedavno preminula od raka, a ranč financijski stoji vrlo loše i banka mu prijeti oduzimanjem. Život mu se naglo mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima, majkom i sinom, koji prelaze granicu Amerike i Meksika preko njegovog zemljišta. Rosa (Tereza Ruis) sa sinom Miguelom (Jacob Perez) i „vodičem“ koji ih vodi preko granice bježe od brutalnog meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka koji je prestravljen s razvojem događaja. Dvojac je u stalnoj pogibelji jer im je kartel, ali i potkupljena policija za petama. U bijegu dvojac razvija poseban odnos koji se mijenja od straha i prezira do razumijevanja i suosjećanja. Na kraju Jim preuzima svoju ulogu herojskog zaštitnika koji će napraviti sve u svojoj moći da zaštiti Miguela.

  • Žanr: akcija
  • Redatelj: Robert Lorenz
  • Uloge: Liam Neeson, Juan Pablo Raba, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz, Jacob Perez
  • Trajanje: 108 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2021.

Izvor: POU Slatina

 

 

(47)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr