Naslovna Novo Projekcija filma – Trolovi: Svjetska turneja

Projekcija filma – Trolovi: Svjetska turneja

63
0

Dana 06. studeni (petak) u 17:00 sat(i) i 07. studeni (subota) u 17:00 sat(i) i 08. studeni (nedjelja) u 17:00 sati(i) u kino dvorani pogledajte projekciju filma Trolovi: Svjetska turneja (Trolls World Tour).

Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobiva nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane 2020. godine. Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svatko sa svojim glazbenim žanrom: Funkom, Countryiem Technom, Klasikom, Popom i Rockom. Tvorci Shreka i Malog šefa kreću u novu glazbenu avanturu u kojoj će se naći i originalna muzika Justina Timberlakea koji je zaradio nominaciju za Oscara za pjesmu „Can’t Stop the Feeling!”. Trolovi Svjetska turneja režira Walt Dohrn, koji je radio i na prvom nastavku Trolova, dok je producent Gina Shay. Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svog oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi mogao rock zavladati. Kako bi se spriječio taj crni scenarij sva ostala plemena se moraju ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

  • Žanr: animirani
  • Redatelj: Walth Dohrn
  • Uloge: Marija Škaričić, Goran Navojec, Mateusz Kościukiewicz, Gabrijel Vidak, Karmela Vidak, Marin Vidak
  • Trajanje: 91 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2020.

Izvor: POU Slatina

 

 

(63)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr