Naslovna Novo Projekcija filma: Ti si taj

Projekcija filma: Ti si taj

36
0

Dana 11. veljače u 20:00 sati i 12. veljače  u 20:00 sati. 13. veljače u 20:00 sati i 14. veljače u 20:00 sati u kino dvorani pogledajte projekciju filma Ti si taj (Marry Me).

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

  • Žanr: romatnična komedija
  • Redatelj: Kat Coiro
  • Uloge: Jennifer Lopez, John Bradley, Maluma, Owen Wilson, Sarah Silverman
  • Trajanje: 112 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2022.

Izvor: POU Slatina

(36)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr