Naslovna Grad Predstavnice Udruge Vretenac sudjelovale na Međunarodnoj konfrenciji u Sarajevu

Predstavnice Udruge Vretenac sudjelovale na Međunarodnoj konfrenciji u Sarajevu

41
0

Od 10. do 12. lipnja 2022. godine, u Sarajevu (Bosna i Hercegovina) održana je Međunarodna konferencija pod nazivom ”Multidisciplinarni pristupi u edukaciji i rehabilitaciji” u organizaciji Udruženja defektologa, edukatora – rehabilitatora ”STOL” i Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Konfrenciji su ispred Udruge Vretenac, Slatina prisustvovale Patricija Karaman (predsjednica udruge) i Ivana Sabolić (tajnica udruge) koje su na koferenciji predstavile rad: Utjecaj inkluzivnog obrazovanja na razvoj socijalnih vještina kod djece školske dobi koje su napisale u koautorstvu sa kolegicom Aleksandrom Gvozdenović Debeljak.

No Name

Ovakav skup na kojem sudjeluju međunarodno priznati stručnjaci značajan je za napredovanje i kontinuiranu edukaciju defektologa, kroz razmjenu iskustava, prezentacije dobrih praksi, najave novih trendova i znanstvenih dostignuća koji teže očuvanju zdravlja i dobrobiti djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s invaliditetom.

(41)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr