Naslovna Grad Predškolci se oprostili od svojih prijatelja u DV Suncokret

Predškolci se oprostili od svojih prijatelja u DV Suncokret

120
0

Pedagoška godina primiče se kraju pa se najstariji polaznici Dječjeg vrtića Suncokret opraštaju od svojih prijatelja i odgojiteljica.

“Iako je trenutno epidemiološka situacija dobra, naše završne svečanosti ipak smo održali putem videa. Jako nam je teško ograničavati broj članova obitelji koji bi uživo mogli biti nazočni svečanostima pa je svaka vrtićka skupina snimila svoj program u koji smo uložili puno truda, znanja i nadasve ljubavi. Snimke su svi naši roditelji i djeca mogli pogledati na našem zatvorenom Facebook profilu i do sada smo za njih dobili puno pohvala, hvala svim roditeljima na tome. Djeca u vrtiću sada uživaju gledajući snimke svoje skupine i ostalih skupina iz našeg vrtića u Slatini i u Mikleušu i vesele se svakoj pjesmi, plesnoj točki i dramatizaciji “ – rekla je ravnateljica Snježana Dupan-Lovrić.

Naglasila je da je predškolsko doba najljepše i najbezbrižnije doba u životu, a stjecanje nezaboravnih uspomena i iskustava najljepše je izrazila djevojčica Anja riječima “Uspomene iz vrtića u srcu nosim, što sam u njemu naučila time se ponosim!”. Završnim svečanostima djeca su se oprostila od svojih prijatelja koji na jesen kreću u školu, a u srpnju i kolovozu odgojno-obrazovni rad s djecom u ovoj će se ustanovi provoditi prema ljetnoj organizaciji, sve dok u vrtić u rujnu ne stignu novi prijatelji kojima se svi jako vesele i nestrpljivo ih iščekuju.

(120)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr