Naslovna Grad Posjet Izviđačkog kluba “Javor”

Posjet Izviđačkog kluba “Javor”

90
0

Dana 26. ožujka 2022. godine, u posjet Odredu izviđača “Lisice” došlo je 50 članova Izviđačkog kluba “Javor” iz Osijeka, koji su taj dan posjetili Geo info centar u Voćinu, gdje su učili o flori i fauni prošlih vremena na ovom području. Izviđači iz Osijeka su u povratku, odlučili udružiti snage sa slatinskim lisicama i obogatiti dan i sebi i domaćinima.

Uz igru i rad na raznim dijelovima izviđačkog znanja i vještina, Izviđački klub “Javor” je pokazao zašto su jedna od najaktivnijih izviđačkih udruga u Slavoniji i Baranji, a Odredi izviđača “Lisice” jedan od najboljih domaćina.

Druženje na jezeru Javorica je produljeno druženjem u centru grada Slatine, gdje su predstavnici Izviđačkog kluba “Javor” vidjeli i što nudi novi slatinski EPIcentar Sequoia, pored ogromnog predstavnika Hrvatske u natjecanju za europsko stablo godine, slatinske Sequoie.

Članovi osječkog Javora, zahvalili su se domaćinima na lijepom i zabavnom prijemu, obećavajući ponovni posjet i pozivajući slatinske lisice u posjet glavnom gradu Slavonije, Osijeku.

Predsjednik Odreda izviđača “Lisice” – Denis Cukor rekao je kako se već planira posjet Osijeku i kako jedva čekaju da se nađu tamo ponovno sa svojim prijateljima.

(90)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr