Naslovna Novo Po’ Metra Crijeva objavili spot za pjesmu Prokjeti Pust

Po’ Metra Crijeva objavili spot za pjesmu Prokjeti Pust

11
0

Zima je pri kraju, a riječki ča metalci Po’ Metra Crijeva objavili su spot za pjesmu Prokjeti Pust. Pjesma će se naći na albumu Boškarin 4 koji izlazi u travnju ove godine za pulski No Profit Recordings.

Nakon animiranih i nagrađivanih “Čižića”, koji gledatelja upoznaju sa serijskim ubojicom koji ljude zakapa u ljekovito blato na otoku Krku, prvim igranim spotom Po’ Metra Crijeva odlučili su publiku upoznati s primorskim izričajem kroz mješavinu metala i tradicije. Bend je u pjesmi koristio Istarsku ljestvicu i sopile čije je sviranje “na tanko i debelo” dio zaštićene UNICEF-ove nematerijalne kulturne baštine, a spotom dominiraju tradicionalne nošnje s otoka Krka od kojih se posebno ističu bogato ukrašene ženske nošnje poznate po kompleksnim krojevima i eklektičnom kombinacijom boja, te ples “tanac”.

Za spot je odgovorna Gržinčić Creative Visuals ekipa koja je poznata po suradnjama s popularnim hrvatskih izvođačima (Majke, Vatra, Johnatan, Gibonni itd…). Spot prezentira stil specifičan za Po’ Metra Crijeva koji, sukladno tradiciji karnevala, na kraju pjesme pale krivca za sve “nedaće” koje su nas snašle u prošloj godini – Pusta.

“Snimati ovaj spot bilo je izazovno, ali spot i pjesma su zanimljivo audio-vizualno iskustvo i kao hrvatski metal bend možemo reći da je to rad koji inkorporira višeglasno pjevanje, tradicionalne instrumente i tehnike sviranja i žestinu u pravim omjerima. Autentično hrvatski iskorak u svijet metal glazbe. Cijela ekipa je napravila vrhunski posao i rezultata se ne bi posramila ni najveća svjetska glazbena imena i zato smatramo da su spot i nadolazeći album vrijedni pažnje!” rekli su cure i dečki iz PMC-a.

Po’ Metra Crijeva imat ćete priliku “uloviti” na velikoj riječkoj promociji albuma Boškarin IV u svibnju, a moći ćete ih gledati i u ostalim dijelovima lijepe naše. Prednarudžbe CD-a i vinila albuma Boškarin IV od 21. veljače moguće su na stranici izdavača No Profit Recordings po “early bird” cijeni, a pjesma Prokjeti Pust dostupna je za download i slušanje preko svih većih streaming servisa.
Ostale najave, objave i informacije dostupne su na socijalnim mrežama i websajtu grupe.

Prokjeti Pust mp3 datoteka za download za radio stanice itd.: https://drive.google.com/file/d/1fFUqUciGpud02rBWSUKuW8mOdgCpBUmp/view?usp=sharing
Svi Prokjeti Pust linkovi na jednom mjestu: https://distrokid.com/hyperfollow/pometracrijeva/prokjeti-pust
Bandcamp link za prednarudžbu albuma Boškarin IV: https://noprofitrecordings.bandcamp.com/album/bo-karin-iv-2

Po’ Metra Crijeva Spotify: https://open.spotify.com/artist/4vOCJIDrBoySfNoEqhXIDw
Po’ Metra Crijeva Instagram: https://www.instagram.com/po_metra_crijeva/
Po’ Metra Crijeva Facebook: https://www.facebook.com/PoMetraCrijeva
Po’ Metra Crijeva Bandcamp: https://pometracrijeva.bandcamp.com/
Po’ Metra Crijeva Tik Tok: https://www.tiktok.com/@pometracrijeva
Po’ Metra Crijeva Twitter: https://twitter.com/pometracrijeva
Po’ Metra Crijeva YouTube: http://www.youtube.com/pometracrijva
Po’ Metra Crijeva: https://www.pometracrijeva.com

(11)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr