Naslovna Grad Održana edukacija o upravljanju udrugama

Održana edukacija o upravljanju udrugama

118
0

Udruga za obrazovanje i održivi razvoj – UZOOR održala je dana 13.7.2022. godine u Poduzetničkom inkubatoru u Slatini besplatnu edukaciju sa željom da pomognu članovima udruga da kvalitetno organiziraju svoje poslovanje, da uspostave kvalitetan sustav upravljanja, da pronađu put do sredstava, da nađu način kako osigurati provedbu svojih aktivnosti a sve u cilju održivog poslovanja udruga.

Sudionici su upoznati s osnovama upravljanja udruge (osnivački akti, računovodstvo, financiranje, statusne promjene i sl.), izvorima financiranja istih (sredstva iz državnog proračuna, zaklada, privatnih izvora i sl.) te smjernicama za upravljanje projektima.

Predavanja su bila interaktivna, bazirana na praksi s konkretnim i primjenjivim smjernicama, a održala su ih Snježana Pačarić, kao gost predavač, te predsjednica UZOOR-a Danijela Maravić.

Snježana je podijelila svoje bogato iskustvo u upravljanju i vođenju udruga koje je stekla kao dugogodišnja tajnica te predsjednica Društva naša djeca „Slatina“, a Danijela je smjernice za pripremu udruga za financiranje povezala s konkretnim primjerima iz prakse.

Edukacija je završena puna pozitivnih dojmova i u duhu buduće suradnje udruga te su udruge razmijenile informacije o svojim aktivnostima i jedni druge pozvali na sudjelovanje.

Monika Kovač

(118)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: