Naslovna Grad Obavijest korisnicima Gradske knjižnice i čitaonice Slatina

Obavijest korisnicima Gradske knjižnice i čitaonice Slatina

140
0

Od ponedjeljka, 15. lipnja 2020. godine korisnici Gradske knjižnice i čitaonice Slatina moći će koristiti usluge posudbe, povratka knjižnične građe, međuknjižnične posudbe, učlanjivanja u knjižnicu uz obvezno korištenje dezinfekcijskog sredstva za ruke koji se nalaze na ulazu u knjižnicu te uz pridržavanja socijalne distance od minimum 2 m u zatvorenom prostoru.

Korisnici knjižnice moći će samostalno tražiti građu, odnosno ulaziti među police knjiga. Preporučujemo korisnicima da nose zaštitne maske i da se što kraće zadržavaju među policama , jer novi korisnik može ući u knjižnicu tek kad prethodni izađe ili kad knjižničar pozove.

Čitaonica se može koristiti na točno označenom mjestu uz pridržavanje epidemioloških mjera. Za rad u čitaonici treba nositi zaštitnu masku i ostaviti svoje kontakt podatke.

Korisnike koji imaju povišenu tjelesnu temperaturu ili su bolesni molimo da ne dolaze u knjižnicu zbog zaštite zdravlja drugih korisnika i osoblja.

Za sve izmjene i dodatne informacije možete pratiti naše obavijesti na službenoj internetskoj stranici Knjižnice i društvenoj mreži knjižnice.

Radno vrijeme knjižnice:

Ponedjeljak, srijeda, petak: 08:00 – 15:00 sati,
Utorak, četvrtak : 12:00 – 19:00 sati.

Knjižnični fond možete pretražiti na službenoj stranici knjižnice: http://www.knjiznica-slatina.hr – Knjiga na mreži, odnosno: http://library.foi.hr/lib/index.php?B=39

(140)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr