Naslovna Grad “Naša su srca uz vašu zemlju i vaš narod” – DV Suncokret pomaže Turskoj i Siriji

“Naša su srca uz vašu zemlju i vaš narod” – DV Suncokret pomaže Turskoj i Siriji

20
0

Dječji vrtić Suncokret organizirao je humanitarnu akciju za pomoć stradalima u razornom potresu u Turskoj i Siriji. Zaposlenice vrtića u suradnji s članicama Društva Naša djeca Mikleuš ispekle su kolače koje su prodavale na Dječjem maskenbalu u Mikleušu u subotu 11. veljače. Donacije će se prikupljali i u matičnom objektu u Slatini, a sva prikupljena sredstva bit će uplaćena na žiro račun Hrvatskog Crvenog križa namijenjenom za pomoć unesrećenom stanovništvu.

“Iskreno suosjećamo s patnjama naroda Turske i Sirije i nismo mogli dopustiti da to ostane samo na pročitanim vijestima i “nečijoj tuđoj brizi”. Organizirali smo se i trudimo se na različite načine prikupiti sredstva kojima ćemo barem malo pomoći unesrećenima. Jedna potpuno nematerijalna ali emotivno najvrjednija aktivnost koju smo proveli s djecom je pismo podrške Turskoj kojega su napisala djeca uz pomoć naših odgojiteljica. Pismo je pisano na engleskom jeziku i poslat ćemo ga turskoj nevladinoj organizaciji Ahbap, a predat ćemo ga i tvrtki “Ersa Construction” u Slatini, čiji radnici dolaze iz Turske i rade na izgradnji kanalizacijske i vodovodne mreže u sklopu slatinske aglomeracije. Najsrdačnije se zahvaljujem Društvu Naša djeca Mikleuš koje je podržalo ovu našu humanitarnu akciju, kao i našoj vrijednoj kuharici Katarini, te svim roditeljima i odgojiteljima koji su svojim sudjelovanjem omogućili njezinu provedbu” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić, koja je ujedno pozvala sve koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji da nazovu broj donatorskog telefona 060 90 11 i na taj način pomognu stradalima u potresu.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr