Naslovna Grad Na natječaju “Fizika danas” Dječji vrtić Suncokret osvojio treće mjesto

Na natječaju “Fizika danas” Dječji vrtić Suncokret osvojio treće mjesto

58
0

Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i Područnom odjelu u Mikleušu stigla je nagrada Fizičkog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu – dva seta slikovnica “Fizika za djecu”. Skupine “Cvjetići” i “Pčelice” prijavile su na natječaj “Fizika danas” svoje projekte u kojima su proučavali uzajamnu silu privlačenja između dva tijela te osnove aerodinamike.

“Putem igre i na djeci prilagođen način polaznici naših vrtića u Slatini i u Mikleušu upoznali su se s nekim od temeljnih fizikalnih principa. Cilj ovih projekata bio je potaknuti kod djece istraživačke aktivnosti, pa su izvođenjem različitih pokusa djeca istraživala fizikalne pojave u neposrednom okruženju. Setovi slikovnica koje smo osvojili pomoći će nam da i dalje razvijamo kod djece znatiželju, zadovoljstvo postignutim rezultatima i pozitivan stav prema učenju” – istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(58)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr