Naslovna Novo Mašinko Live Session

Mašinko Live Session

53
0

Mašinko vadi novi as iz rukava za optimističniji početak godine i po prvi put predstavlja jedinstveni live sessionu snimljen u jednom od voljenijih zagrebačkih klubova, Vintage Industrial Baru.

Mašinko se pobrinuo da u 2021. godinu uđemo optimističniji, hrabriji i vedriji. Objavljenim live sessionom podsjećaju zašto se njihovi nastupi uživo opisuju kao „nezaboravna koncertna iskustva”, odgovaraju na pitanje zašto je „nemoguće ne voljeti Mašinko” i potvrđuju kako „svugdje je doma, ali uz Mašinko je zaista najljepše”.

Popis izvođenih pjesama:

1. 041
2. Kad idemo van
3. Sretan Božić (Bit će bolje)
4. Tu smo gdje smo
5. Zle opačine

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Ovim nastupom uživo bez publike i uz pridržavanje epidemioloških mjera, Mašinko je izveo uspješnice s dosadašnjih izdanja, ali i podsjetio na aktualni album „Danas ću, sutra ću”.

„Danas ću, sutra ću” (Dostava Zvuka / Dirty Old Label, 2020.) dostupan je putem Bandcampa benda, YouTube kanala Dostave zvuka te na svim streaming servisima: https://muz.lc/danascusutracu

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. Nakon Mašinkovog live sessiona iz Vintage Industriala, 12. veljače premijeru virtualnog nastupa imati će Kandžija.

LINKOVI:
https://www.facebook.com/masinkoZG/
https://www.instagram.com/masinko.na.slici/
https://www.youtube.com/user/masinkoZG
https://masinko.bandcamp.com/
http://masinko.net/

Mašinko su: Šulc, Lav, Perica, Andrija, Srki, Pitura i Markan.
Mašinko je bend Dostave Zvuka.

Helena Kezerić
dostavazvuka.hr

(53)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: