Naslovna Novo Malonogometni turnir – Jugovo Polje 2023.

Malonogometni turnir – Jugovo Polje 2023.

62
0

Malonogometni turnir povodom blagdana zaštitnika Jugovog Polja, sv. Petra i Pavla, dugogodišnja je tradicija koja će se nastaviti u nedjelju 02. srpnja 2023. godine, u 16:00 sati na nogometnom igralištu u Jugovom Polju. Prethodnih godina gledatelji su mogli svjedočiti lijepim potezima igrača na i uživati u dobrom društvu oko terena. Organizator turnira i ove je godine NK Plavi.

Na turniru će sudjelovati nogometne ekipe koje će se moći prijaviti na dan događanja između 15:00 i 15:30 sati, nakon čega će se održati ždrijeb. Svaka ekipa moći će imati šest članova (pet igrača i vratara) i zamjene, igra se isključivo u tenisicama. Sustav natjecanja ovisit će o broju prijavljenih ekipa koje će za sudjelovanje trebati izdvojiti 30 eura kotizacije od koje će se formirati i nagradni fond.

A kako najbolji ne bi turnir napustili praznih ruku, tri najbolje momčadi osvojit će i prigodne nagrade:

1. mjesto – 60% ukupnog fonda i pehar
2. mjesto – 30% ukupnog fonda i pehar
3. mjesto – 10% ukupnog fonda i pehar

Turnir će, kao i uvijek, pratiti ugodno druženje i opuštena atmosfera uz sportski duh koji je u današnje vrijeme nesigurnosti i stresa izuzetno dobrodošao.

Osoba za kontakt: Željko Gojmerac, 095/8600-982

Nogometni klub „Plavi“
OIB: 32225914423
Trg sv. Petra i Pavla 19
Jugovo Polje

Za dodatne informacije pišite na: nkplavi@gmail.com

(62)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr