Naslovna Grad Mali uskrsni ZOO u Crvenom križu Slatina

Mali uskrsni ZOO u Crvenom križu Slatina

144
0

Već tradicionalni mali uskrsni ZOO predškolsku djecu Slatine i okolice održan je u ponedjeljak 25. travnja 2024. godine, u dvorištu Crvenog križa Slatina. Ovaj neopisivi događaj za djecu današnjice koja nemaju prigodu, kao prošli naraštaji, uživo dodirnuti janje, kozlića ili kunića donio je veliku radost za više od 300 mališana iz dječjih vrtića ZEKO i SUNCOKRET, ali i ostale djece koju su dovele bake i mame. Male životinjice posudili su obitelji Draksler iz Slatine, Šterl iz Nove Bukovice i Ante Škrobića iz Huma koji je bio i animator i uvodio djecu u prostor malog ZOO-a.

Svima od srca zahvaljujemo što nas prate u našim akcijama za dobrobit djece. Svakom djetetu uručeno je čokoladno jaje poklon naših engleskih prijatelja iz udruge LIVING LIFE iz Eastbourne-a. Ovu pomoć iz 1800 km udaljene Engleske kombijem su dovezli Ian BOOTH i Luke TROTT. LIVING LIFE, udrugu koju vodi naš dragi prijatelj Mick TROTT od 1998. dovozi humanitarnu pomoć za Slatinu i od tada su obradovali desetke tisuća mališana šireg slatinskog područja božićnim paketima, a od prije nekoliko godina i uskršnjim darovima. Uskrsna jaja dobile su i udruga JAGLAC i Kristova Pentekostalna crkva iz Orahovice. Oko 400 komada jaja dobili su i djeca nižih razreda svih područnih škola slatinskog područja. Lijepa priča koja će potrajati još dugo, dok bude dobrih ljudi koji mare za druge.

Vladimir Jelenčić

(144)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr