Naslovna Grad HEP poslao obavijest: Do 3. travnja očitajte i dostavite stanje brojila

HEP poslao obavijest: Do 3. travnja očitajte i dostavite stanje brojila

389
0

Povodom aktualne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom, a prema preporukama javnozdravstvenih tijela, HEP – Operator distribucijskog sustava je organizaciju rada prilagodio novonastalim okolnostima.

Kako bi se izbjegao ulazak djelatnika u zatvorene prostore (kuće i stanove) radi očitavanja brojila i minimizirao rizik od osobnog fizičkog kontakta, HEP ODS poziva korisnike kategorije kućanstvo, da u periodu od 30. ožujka do 3. travnja, očitaju stanje brojila i dostave ga na jedan od sljedećih načina:

  • Aplikacija Moja mreža (na web stranici HEP ODS-a)
  • Govorni automat: 0800 0555
  • Info telefon: 0800 300 420
  • E-mail adresa: info.dpvirovitica@hep.hr (uz stanje brojila potrebno upisati: ime i prezime korisnika, adresu, šifru obračunskog mjernog mjesta ili broj brojila)

Za dostavu očitanja potreban je broj obračunskog mjernog mjesta (OMM) i stanje brojila. Da bi izračun potrošnje električne energije bio točan potrebno je ispravno očitati prikaz na brojilu. Kod elektromehaničkog brojila očitavaju se samo brojke u crnom dijelu brojčanika. Brojke u crvenom dijelu brojčanika predstavljaju decimalna mjesta te se ne očitavaju.

Detaljnije kako pravilno očitati brojilo možete saznati na stranici HEP ODS-a, kao i sve o broju brojila i kako ga pronaći na brojilu. U slučaju nemogućnosti dostave očitanja stanja brojila, operator sustava će procijeniti potrošnju. (vpz.hr)

(389)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr