Naslovna Novo Glasnik istine Goran Draksler po osmi put istrčao Supermaraton Zagreb – Čazma

Glasnik istine Goran Draksler po osmi put istrčao Supermaraton Zagreb – Čazma

48
0

Slatinski ultramaratonac Goran Draksler, član udruge “Glasnici istine” uspješno je istrčao Supermaraton Zagreb – Čazma u duljini od 61 km, te s vremenom od 6:17:04 i zauzeo 56. mjesto od ukupno 64 natjecatelja koji su završili ovu utrku.

Međunarodni Supermaraton koji se ove godine održao po 46. puta najduža je cestovna utrka u Hrvatskoj (61 km i 350 m) i jedna od najstarijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj.

Vremenski limit Supermaratona je ograničen, te iznosi 7 sati i u tom su vremenu rezultati službeno priznati, a Goran Draksler uspio ga je završiti i to po osmi puta, unatoč nedavnoj operaciji koljena.

Ovogodišnji pobjednik Supermaratona Zagreb – Čazma u muškoj konkurenciji je Danijel Peček, član Atletskog kluba Kvarner, s vremenom 4:10:15 dok je pobjednica u ženskoj konkurenciji bila legendarna Marija Vrajić višestruka pobjednica ovoga Supermaratona s vremenom 4:31:00.

Tekst: Pavo Tutenov
Foto: Branko Kokman, Igor Vuković. Slavko Sopina

(48)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: