Naslovna Novo “Glasnik istine” Goran Draksler istrčao supermaraton Zagreb – Čazma

“Glasnik istine” Goran Draksler istrčao supermaraton Zagreb – Čazma

86
0

Slatinski ultramaratonac Goran Draksler, član udruge “Glasnici istine” uspješno je istrčao Supermaraton Zagreb – Čazma u duljini od 61 km, te s vremenom od 5 sati 57 minuta i 02 sekundi zauzeo 30. mjesto u muškoj konkurenciji i 4. mjesto u svojoj dobnoj kategoriji od ukupno 53 natjecatelja koji su završili ovu utrku.

Međunarodni Supermaraton koji se ove godine održao po 45. puta najduža je cestovna utrka u Hrvatskoj (61 km i 350 m) i jedna od najstarijih sportskih manifestacija u Hrvatskoj.

Goran Draksler je ovaj Supermaraton istrčao po sedmi put, a apsolutna legenda ove utrke je zasigurno Duško Štrbac počasni član “Glasnika istine” koji je Supermaraton Zagreb – Čazma istrčao 17. puta, te s vremenom 6.26.25 zauzeo 41. mjesto.

Vremenski limit Supermaratona je ograničen, te iznosi 7 sati i u tom su vremenu rezultati službeno priznati. Ovogodišnji pobjednik Supermaratona Zagreb – Čazma u muškoj konkurenciji je Danijel Peček, član Atletskog kluba Kvarner, s vremenom 4.21.04 dok je pobjednica u ženskoj konkurenciji bila Našičanka, Dubravka Mesec s vremenom 4.45.51.

Tekst: Pavo Tutenov
Foto: Branko Kokman, Slavko Sopina, FB

 

(86)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr