Naslovna events Upoznajte Ruby

Upoznajte Ruby

5
0

Sa zadovoljstvom najavljujemo peti i posljednji {mITup} u 2023. godini. Ovaj put predstavljamo vam programski jezik Ruby i web framework Ruby on Rails. Ovaj dvojac stavlja programera na prvo mjesto i osigurava produktivnost te zadovoljstvo programiranja.

Tema: Upoznajte Ruby (on Rails) – programski jezik s fokusom na jednostavnost, produktivnost i elegantnu sintaksu.

Datum: 08. prosinac 2023. god.

Vrijeme: 19:00 – 21:00 sat

Lokacija: Poduzetnički inkubator Slatina, Kolodvorska 8, 33520 Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju)

Gost meetupa: Vlado Cingel

Vlado Cingel je Ruby developer s gotovo 20 godina developerskog iskustva. Vlado poznat po svom doprinosu zajednici, kako developerskoj, tako i u zajednici u kojoj živi. Ovaj Čačinčanin prije tri godine napravio je aplikaciju koja na jednom mjestu objedinjuje pomoć u smještaju i prijevozu za sve koji su te 2020. godine bili pogođeni razornim potresima. Osim toga, Vlado je poznat i u zajednici Ruby developera, kojoj doprinosi kao gost na eventima, ali i kao developer koji pridonosi Ruby open source kodu. Naš gost ovog 5. meetup eventa s nama će podijeliti svoja iskustva kako živjeti u Slavoniji, a raditi kao freelancer bilo gdje u svijetu.

Otvorena rasprava: Zanima vas Ruby, Rails, programiranje, web, freelancing i rad na daljinu? Ovo je prilika da podijelite svoje mišljenje i dobijete odgovore na vaša pitanja o ovim temama.

Osigurajte svoje mjesto: Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Rezervacije ovdje.

DISK Slatina

(5)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr