Naslovna events Slatinski sajam

Slatinski sajam

181
0

20150830_slatinski_sajam_118

Ovim putem pozivamo vas da se prijavite za prezentiranje svojih proizvoda i usluga na 3. Slatinskom sajmu obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti koji će se održati 28. kolovoza 2016. godine (nedjelja) na prostoru gradskog parka.

Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti značajna je sajamska manifestacija za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte te privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga. Svake godine sajam okuplja preko stotine izlagača, najviše obrtnika i ostalih poduzetnika, a na sajmu se predstavljaju i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge, škole te pojedinačne osobe sa svojim kreativnim rukotvorinama.

20150830_slatinski_sajam_102

Pravovremenom rezervacijom izložbenog prostora iskoristite priliku za promociju vaših proizvoda i usluga na 3. Slatinskom sajmu obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti. Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu i dostaviti ju osobno nekome od organizatora ili e-mailom na jednu od navedenih e-mail adresa:

20150830_slatinski_sajam_095

Ukoliko niste u mogućnosti samostalno izlagati/predstavljati proizvode/usluge na štandu, ali biste ipak željeli podržati sajam, Gradska razvojna agencije Slatine to može učiniti za vas. Za više informacija molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 033/400-414 ili povratno na ovu e-mail adresu.

slatinski_sajam

Prijavnicu za 3. Slatinski sajam poduzetništva možete preuzeti ovdje…

Izvor: gras.com.hr

(181)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr