Naslovna events Seksi rublje

Seksi rublje

23
0

Novu sezonu, 28. rujna 2018. godine, Kazalište Virovitica otvara premijerom “dramedije” Seksi rublje hvaljene kanadske dramatičarke Michele Riml. Tim povodom publici će prvi put predstaviti i mlada redateljica Lea Anastazija Fleger.

Inženjer Zdravko Lončar i njegova supruga, agentica nekretninama i, kako sama kaže, prezaposlena majka troje djece, Suzana Lončar, u hotelskoj sobi pretjerano mondenog hotela pokušavaju razriješiti bračnu krizu. Supružnici su zašli u pedesete godine života i, frustrirani slikama tuđih savršenih života u pop kulturi, medijima i na društvenim mrežama, polako popuštaju pod teretom vlastitih seksualnih inhibicija i izazova srednjih godina.

Posebnost ove predstave sastoji se u tome što su glavne – i jedine – uloge pripale bračnom i kazališnom paru Igoru i Vlasti Golub. Njihov “brak” s Kazalištem Virovitica, kao i onaj privatni, stvarni, broji dvadeset i osam godina – dakle, tek tri godine više od fiktivnog braka Zdravka i Suzane. Stoga je i više nego prigodno da im se pridružite i vi, draga publiko, na njihovom bračnom putovanju povodom premijere predstave 28. rujna. (kazalistevirovitica.hr, vpz.hr)

(23)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr