Naslovna events Saša Pjanić – Afričke priče

Saša Pjanić – Afričke priče

64
0

Poštovani posjetitelji Papuk Extreme Challenge, osim svih najavljenih sportskih događaja koji vas očekuju na festivalu Udruga PAUK Orahovica kao suorganizator kulturnog dijela festivala poziva vas na predavanje koje će se održati u kino dvorani (u centru Orahovice) 01. lipnja 2018. godine, s početkom od 19.00 sati.

Saša Pjanić – Afričke Priče (18.00 – 19.00 sati)

Tema putopisnog predavanja Afričke priče jesu iskustva, dojmovi i doživljaji s overland putovanja Zapadnom Afrikom u razdoblju od 2015. do 2018 godine. Predavači koji će u Orahovici prezentirali priču jesu virovitički fotograf i putopisac Saša Pjanić i tim lider My Life4 Kids tima, varaždinac Damir Filipović. Na predavanju bit će govora o najvećem humanitarnom reliju na svijetu BudapestBamako na kojem je hrvatska, varaždinsko-virovitička ekipa ove godine učestvovala po treći puta, o humanitarnim, putopisnim i fotografskim projektima, o izazovima i iskušenjima putovanja Afrikom autom te o brojnim dojmovima, iskustvima i činjenicama vezanim za Zapadnu Afriku. Zemlje kojima se putovalo, a o kojima će na predavanju biti riječ jesu Maroko, Mauritanija, Senegal, Gambija i Mali. Damir će se u svom izlaganju dotaći i humanitarnog Sahara maratona koji se svake vljače održava u Tindoufu, u Alžiru, a na kojem je kao maratonac sudjelovao 2017. te se dogodine ponovo sprema. Premda neizvjesna, postoji mogućnost da u Orahovci bude prisutna kompletna četvorka MyLife4Kids 2018. tima, možda i netko od druge hrvatske ekipe Rally Dogs. U svakom slučaju, kao dvojac dolazimo terenskim vozilom Nissan Patrol, u punoj rally spremi koji će publika moći vidjeti te se eventualno i provozati u njemu. Prezentaciju bih realizirali projekcijom fotografija i videa te publici u Orahovici pričom dočarali ljepotu i privlačnost Zapadne Afrike, iskustvo putovanja terenskim vozilom, draž i uzbuđenje relija Budapest Bamako, humanitarne, fotografske i putopisne projekte koje provodimo te specifičnosti i izazove koje ovaj kontinent stavlja pred putnika.

Ulaz besplatan za sve posjetitelje…

(64)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr