Naslovna events Pirati s Kariba

Pirati s Kariba

78
0

Dana 26. svibnja (petak) u 21:00 sat, 27. svibnja (subota) u 21:00 sat i 28. svibnja (nedjelja) u 21:00 sat, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Pirati s Kariba: Salazarova osveta (Pirates of the Caribbean: Salazars Revenge).

Johnny Depp vraća se na veliko platno kao legendarni, neustrašivi anti-junak Jack Sparrow u novom nastavku Pirata s Kariba: Salazarova osveta. Uzbudljiva avantura vodi nas do nesretnog kapetana Jacka koji osjeća jake vjetrove loše sreće kako pušu u njegovom smjeru kad smrtonosni duhovi mornara, predvođeni strašnim kapetanom Salazarom (Javier Bardem), pobjegnu iz Đavoljeg trokuta odlučni ubiti sve pirate na moru, a posebno Jacka. Njegova jedina nada za opstankom leži u legendarnom Posejdonovom trozubu, ali da bi ga pronašao mora stupiti u savez s prelijepom, briljantnom astronomkinjom Carinom Smyth (Kaya Scodelario) i tvrdoglavim mladim mornarom Henryjem iz Kraljevske mornarice (Brenton Thwaites). Na čelu Umirućeg galeba, svog žalosnog, malog, oronulog broda, kapetan Jack nastoji ne samo preokrenuti svoju zlu kob već i spasiti vlastiti život pred najstrašnijim i najpakosnijim neprijateljem s kojim se ikad suočio.

  • Žanr: Akcija, avantura
  • Redatelj: Joachim Ronning, Espen Sandberg
  • Uloge: Johnny Depp, Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kevin R. McNally, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush
  • Trajanje:  129 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2017.

Izvor: POU Slatina

(78)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr