Naslovna events {mITup!} #4

{mITup!} #4

2
0

Dok tehnološka scena neprestano i brzo napreduje, postavlja se pitanje: Što su Web3 i Blockchain tehnologije i kako će oblikovati našu svakodnevnicu? Ako ste entuzijasti koji vole istraživati nove tehnologije, onda je {mITup!} #4 idealan događaj za vas! U petak, 03. studenog 2023. godine, sa početkom u 19:00 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Slatina, Kolodvorska 8.

Otkrij Blockchain i Web3 svijet: Web3, kako ga opisuju, označava novu eru interneta koja donosi decentralizaciju, a korisnicima vraća kontrolu nad osobnim podacima i digitalnim identitetom. Blockchain, s druge strane, predstavlja temeljni koncept iza Web3, koristeći kriptografiju za osiguravanje sigurnosti, transparentnosti i nepromjenjivosti podataka. Ove tehnologije ne samo da mijenjaju način na koji razmjenjujemo podatke i vrijednosti putem digitalnih mreža, već stvaraju temelj za razvoj inovativnih tehnoloških startupa koji će oblikovati budućnost.

Upoznajte Kristijana Škaricu – vizionara, poduzetnika i mentora: Kristijan Škarica je iskusni poduzetnik s dokazanim uspjehom u domenama startupa, gaminga i esport industrije. S preko 10 godina iskustva u startup svijetu, Kristijan je suosnivač nekoliko uspješnih startup-ova, uključujući Gepek te Degenerika – gaming & art studio u kojem je uspješno razvijeno nekoliko igara te su trenutno angažirani na Hero Labs projektu. Osim toga, suvlasnik je i Valiance Pro Game – esport kluba koji je stekao široko priznanje u industriji. Uz svoje poduzetničke pothvate, Kristijan je i traženi savjetnik i mentor te pruža smjernice i podršku za 17 projekata diljem Europe. Čest je govornik na događanjima i susretima, a sudjelovao je na više od 20 događanja i startup natjecanja. Također kroz svoj angažman za Polygon Labs kao advocate za regiju, aktivno je uključen u Web3 svijet te je pokrenuo Web3 Hub, platformu koja pomaže tvrtkama ući u Web3 prostor.

Osigurajte Svoje Mjesto: Novi {mITup!} odlična je prilika da otkrijete potencijal i mogućnosti koje pružaju Web3 i Blockchain tehnologije te kako ih iskoristiti za razvoj tehnoloških start-upa. Pridružite nam se i proširite svoje znanje o ovim uzbudljivim tehnologijama. Sudjelovanje e BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Rezervirajte svoje mjesto putem online prijave na ovoj stranici.

DISK Slatina

(2)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr