Naslovna events Kofer u Africi

Kofer u Africi

44
0

I kao što obećasmo, iz hladne Aljaske u vrelu Afriku! Poslastica na kraju ovogodišnjeg Kofera, u srijedu, 18. prosinca 2019. godine sa početkom u 20:00 sati, u prostoru Zavičajnog muzeja Slatina.

O iskustvima i doživljajima Afrike kojom je putovao u dva navrata: 2016. i 2018. godine, vozeći cestovnu rutu od Hrvatske do Malija i Gambije, govorit će nam slikom i riječju Virovitičan Saša Pjanić.

Na svom putopisnom predavanju “Kako sam spojio svoj dnevni boravak i Afriku” govorit će i o humanitarnom projektu MyLife4Kids2020 te predstaviti hrvatski tim koji od 2016. sudjeluje na najpoznatijem humanitarnom rallyju na svijetu Budapest – Bamako. Zemlje koje ćete kroz ovo druženje moći upoznati jesu Mauritanija, Senegal, Mali, Gambija te Maroko i Zapadna Sahara. Bit će to ujedno i najava skorog, trećeg po redu overland putovanja Afrikom i sudjelovanja u humanitarnim projektima, na koje će Saša krenuti 31. siječnja 2020. godine.

U ovo Božićno vrijeme ovo je idealna prilika da podržimo i njegovu crowfunding kampanju koju možete pronaći na linku: https://www.okpal.com/mylife4kids-2020

Udruga za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV
Info: Marika Marić

(44)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr