Naslovna events Ivana Plechinger

Ivana Plechinger

114
0

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina poziva vas na književni susret i promociju knjige Ivane Plechinger “Ono što ostaje, uvijek ljubav je – kako nastaviti radosno kroz život nakon što doživite bolest i ostanete bez onih koje volite “.

Knjiga “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere : otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako unatoč teškim životnim trenucima i traumama živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

Književni susret s autoricom i promocija knjiga “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” održat će se 13. lipnja 2017. godine u 17,00 sati u prostorima Gradske knjižnice i čitaonice Slatina, a u suradnji sa nakladničkom kućom “Naklada Ljevak”.

Radujemo se zajedničkom druženju!

Marija Cindrić

(114)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr