Naslovna events Hotel Nostalgija

Hotel Nostalgija

2
0

U srijedu, 20. prosinca 2023. godine, sa početkom u 20:00 sati, pogledajte kazališnu predstavu Hotel Nostalgija – režiju potpisuje Nina Kleflin, a glumci su: Ksenija Pajić, Natalija Đorđević, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

Hotel Nostalgija – Kazališna grupa “Lectirum” – predstava se sastoji od tri čina, tri različite priče.

  • Prvi čin publici predstavlja bračni par koji se na godišnjicu braka (35 godina) sastaje u istom apartmanu u kojem su proveli prvu bračnu noć. U duhovitim i životnim dijalozima odvija se radnja koju će svatko prepoznati iz neke priče ili svoga okružja.
  • Drugi čin uključuje susret filmskog producenta i njegove mladenačke ljubavi. Ova priča zanimljiva je utoliko što su likovi smješteni u naš prostor koji će svatko prepoznati. Tu počinje komedija karaktera, zabune, situacije i verbalno smišljenih smiješnih trenutaka.
  • Treća priča vrti se oko bračnog para koji udaje svoju kćer. Zaplet počinje kada se ona zaključa u sobu, jer se ne želi udati. Otac je očajan, svadba je skupa, a on stalno zbraja koliko će izgubiti ako se kći ne uda. Na kraju priča sretno završava.

Sve tri priče odvijaju se u istom hotelskom prostoru kojeg je scenografski osmislio Miljenko Sekulić koji je na moderan likovni način riješio zahtjevnu scenografiju.

Izvor: POU Slatina

(2)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr