HalPet

103
0

Jedan od vodećih centara poslovne edukacije HalPet, 27.05.2017. godine, nakratko napušta svoj ured u Zagrebu te se seli u Slavoniju u Slatinu u Virovitičko – podravskoj županiji kako bi održao dvije promotivne radionice u inspirativnom prostoru Zavičajnog muzeja Slatina.

Na radionici Uspješna komunikacija – kako komunicirati za uspjeh polaznici će unaprijediti svoje komunikacijske vještine te će naučiti kako komunikacijom lakše ostvarivati osobne i poslovne ciljeve. Novostečene komunikacijske vještine pozitivno će utjecati na vaše samopouzdanje i komunikacijsku uvjerljivost.

Kreativna radionica pod nazivom 6 boja za rješavanje problema i donošenje odluka, pomoći će vam u sagledavanju problema i situacija iz različitih perspektiva te dati alat za uspješno rješavanje istih. Osim toga, ova radionica potiče razmišljanje „izvan kutije“ i vodi stvaranju inovativnih rješenja, timski rad čini učinkovitijim i pospješuje motivaciju.

Svaki polaznik ostvaruje mogućnost sudjelovanja na dvjema radionicama izrazito zanimljivih i korisnih tema po simboličnoj cijeni jedne.

Vjerujemo da će se prepoznati vrijednost ovakvog događaja te nastaviti kontinuirano provođenje radionica koje imaju veliku ulogu za uspješan profesionalni i osobni razvoj.

Nadamo se da se vidimo u što većem broju 27.05.2017. s početkom u 10:30 sati!

Dodatno:

Sve HalPetove radionice se izvode prema autentičnoj, zaštićenoj i uspješnoj HalPetovoj LPC® (Learn-Practice-Communicate) trening metodi koja osigurava jednostavno, pozitivno i dinamično okruženje za usvajanje znanja te visoku razinu aktivnosti sudionika tijekom treninga.

Osim edukacije u području poslovnih vještina, HalPet je pouzdan partner i u učenju stranih jezika, a od ove godine, svoje programe pretočili su u jedinstveni hrvatski online sustav koji je ujedno i prvi webshop e-learning sadržaja u Hrvatskoj.

Također, HalPet je prepoznat i kao vodeći brend i u organizaciji in-house edukacija koje su potpuno prilagođene željama i potrebama klijenata.

Polako, ali sigurno, HalPet se penje prema samom vrhu edukacijskog svijeta zahvaljujući i velikom zadovoljstvu dosadašnjih polaznika koji su rezultat kontinuiranog osluškivanja trendova i pravovremeno odgovaranja na njih.

(103)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr