Dumbo

39
0

Dana 29. ožujka (petak) u 18:00 sati i 30. ožujka (subota) u 18:00 sati i 31. ožujka (nedjelja) u 18:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Dumbo (Dumbo).

Disney studio i vizionarski redatelj Tim Burton donose nam novu grandioznu live-action avanturu o životu najpoznatijeg slona na svijetu. „Dumbo“ priča priču omiljenog klasika iz 1941. u kojem se različitosti slave, obiteljske vrijednosti cijene i snovi uzlijeću visoko u nebo. Vlasnik cirkusa Max Medici (Danny DeVito) zapošljava bivšu zvijezdu Holta Farriera (Colin Farrell) i njegovu djecu Milly (Nico Parker) i Joea (Finley Hobbins) da se brinu za novorođenog slonića ismijavanog zbog prevelikih ušiju u cirkusu koji se ionako bori za preživljavanje. Kad obitelj otkrije da Dumbo može letjeti, cirkus iskoristi to za vraćanje pod reflektor javnosti te privuče poduzetnika V.A. Vandeverea (Michael Keaton). On regrutira ovog posebnog debelokošca za svoj najveći zabavljački pothvat do sada – Zemlju snova. Dumbo se Zemljom snova izvine u visine uz šarmantnu i spektakularnu cirkusanticu Colette Marchant (Eva Green) sve dok Holt ne otkrije da se ispod sjajne površine Zemlje snova nalazi jako puno mračnih tajni.

  • Žanr: obiteljski, avanturistički, fantastični
  • Redatelj: Tim Burton
  • Uloge: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin
  • Trajanje: 113 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2019.

Izvor: POU Slatina

(39)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr