Naslovna events Boca istine

Boca istine

35
0

Stand up c😂medy spektakl dolazi napokon u Slatinu. U srijedu 30. rujna 2020. godine od 20:00 sati dođite u Kino Slatina. Sve mjere zaštite se poštuju, kapacitet je bitno smanjen, uzmite ulaznice u pretprodaji (s popustom) i sigurno ćemo se smijati.


➤BOCA ISTINE:

Istina je, trojica smo komičara jedan je Zagrepčanin (Tin Sedlar), drugi je Slavonac (Goran Vinčić), a treći Bosanac (Marko Dejanović). Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

➤KOMIČARI:

Tin Sedlar – Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove.

Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”.

Goran Vinčić #Vinča – Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, ne miruje nikada.

➤UPAD: 50Kn,

-❗️ POPUST❗️ 10kn na sve ulaznice kupljene u pretprodaji (do 29.9.).
Show nije za mlađe od 16 godina.

➤PRODAJA:
– Od 7h do 15h svaki radni dan u uredima POU Slatina.
– Od 19.30h na blagajni kina prije svake kino projekcije ili predstave.

Vidimo se! 😉

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/s/slatina-boca-istine-stand-up-c/4320221698049370/

(35)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr