Naslovna events Bitka za Pacifik: Ustanak

Bitka za Pacifik: Ustanak

24
0

Dana 23. ožujka (petak) u 19:00 sati, 24. ožujka (subota) u 19:00 sati i 25. ožujka (nedjelja) u 19:00 sati u kino dvorani pogledajte projekciju filma Bitka za Pacifik: Ustanak (Pacific Rim: Uprising).

Horde monstruoznih bića vratile su se iz oceanskih dubina jače nego ikad i ponovno će napasti. Vrijeme je da Jaegeri još jednom stanu u obranu ljudskog roda. Vrijeme je za globalni ustanak. Zemljinim prirodnim resursima ponovno prijeti potpuno uništenje, a čovječanstvu višemilijunski gubitci. Da bi se suprotstavili neprijateljskim, genetski modificiranim čudovištima Kaiju, ljudi su izumili novu vrstu oružja: gigantske robote nazvane Jaegers. U Prvoj bitci, robote su kontrolirali dvojica pilota međusobno komunicirajući telepatijom, te su slavno izborili pobjedu nad zlom. Dobili su bitku, ali ne i rat. U Ustanku upravljače u svoje ruke preuzimaju djeca proslavljenog Stackera Pentecosta. Buntovni mladi pilot Jake, koji je po smrti svoga oca odbacio obuku i upleo se u zbivanja kriminalnog podzemlja, sada uviđa ozbiljnost situacije i odlučuje se udružiti s otuđenom sestrom, publici već poznatom Makom Mori. Moraju nastaviti herojsku misiju svog pokojnog oca te zajedno u boj povesti hrabru novu generaciju pilota i boraca, odraslih u sjeni rata. Pridružuju im se daroviti pilot Nate Lambert i petnaestogodišnja Jaeger hakerica Amara Namani.

  • Žanr: akcija, avantura, SF
  • Redatelj: Steven S. DeKnight
  • Uloge: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny
  • Trajanje:  111 min.
  • Država: SAD, Kina
  • Godina: 2018.

Izvor: POU Slatina

(24)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr