Naslovna Grad Dječji vrtić Suncokret i Hrvatska pošta zajedno u projektu

Dječji vrtić Suncokret i Hrvatska pošta zajedno u projektu

61
0

Sklopom projektnih aktivnosti pod nazivom “Ja sam mali poštar” djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret upoznala su različite vrste pisama, razglednica, dopisnica, koverti i poštanskih maraka koje im je donirala Hrvatska pošta.

Osobito su im se svidjele markice uz koje su imali priliku upoznati različite biljke, životinje, kulturno povijesnu baštinu Republike Hrvatske, povijesne događaje, znamenite osobe i široko područje sporta. U sobi dnevnog boravka djeca su uz pomoć svojih odgojiteljica uredila kutić pošte, pogledali su edukativni film o Marku Markici povodom Svjetskog dana razglednice a najstariji predškolci sami su napisali i pismo svojim prijateljima u Područnom odjelu Mikleuš.

Djecu je posebno obradovao posjet poštara u čast kojega su sami izradili i poštanski sandučić. Sve ove aktivnosti djeca iz Dječjeg vrtića Suncokret provode kako na hrvatskom tako i na engleskom jeziku, budući da vrtić provodi cjelodnevni program ranog učenja engleskog jezika s djecom uzrasta 3 do 7 godina.

Više fotografija pogledajte ovdje…

Snježana Dupan-Lovrić

(61)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr