Naslovna Grad Djeca iz DV Suncokret obilježila Dječji tjedan

Djeca iz DV Suncokret obilježila Dječji tjedan

38
0

Dječji tjedan u Republici Hrvatskoj obilježava se od 1953. godine sa ciljem usmjeravanja pozornosti najšire javnosti prema ostvarivanju prava djece i njihovih potreba. Tih se dana provode posebne aktivnosti s djecom i za djecu, a ove godine Dječji tjedan posvećen je igri i zajedničkim aktivnostima pod nazivom “Zavrti se, poskoči i u Dječji tjedan doskoči!”. U Dječjem vrtiću Suncokret i Područnom odjelu u Mikleušu Dječji tjedan se tradicionalno obilježava u prvom tjednu mjeseca listopada.

„I ove su godine djeca u našem vrtiću istinski uživala u svakom danu ovoga posebnog tjedna. Njihove odgojiteljice u suradnji s roditeljima i društvenom zajednicom pripremile su za djecu različite zabavne aktivnosti pa su tako djeca posjetila Javnu vatrogasnu postrojbu u Slatini, uredili su si frizure i nokte, sudjelovali su u radionici „Bolnica za medvjediće“, upoznali su i jednog pravog Ironmana – Zlatka Šantića, u radionici „Face painting“ oslikali su si lica, imali su i „Disco party“ u vrtiću u večernjim satima te su posjetili načelnika Općine Mikleuš Roberta Grabara. Najsrdačnije se zahvaljujem Društvu Naša djeca Mikleuš, gospodinu Zlatku Šantiću, gospođi Sanji Pejić, Općini Mikleuš, frizerskom salonu „F1-Fashion“ u Slatini, Javnoj vatrogasnoj postrojbi Slatina i djelatnicima Hitne medicinske službe Slatina koji su djeci omogućili da se raduju i uživaju u svakom danu i da im ovaj Dječji tjedan bude nezaboravan“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(38)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr