Naslovna Grad Dabar Virko donirao vatrogasne bojanke Dječjem vrtiću Zeko

Dabar Virko donirao vatrogasne bojanke Dječjem vrtiću Zeko

122
0

„Kad od vatre treba nekog spasiti, vatrogasac će vatru ugasiti. Poplave kad prave buku, vatrogasac pruža ruku.“ – kažu mališani i tete Dječjeg vrtića “Zeko” u Slatini, koji su od Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije primili donaciju vatrogasnih bojanki.

Dabar Virko, koji ih ovih dana ne može posjetiti zbog trenutne situacije, ali se sprema da to uskoro učini, donirao je Dječjem vrtiću Zeko u Slatini vatrogasne bojanke. Djeca su kroz bojanje crteža učila o poslovima vatrogasca te koliko je on važan i odgovoran.

Djeca vrtića su kroz cijeli tjedan uživala putujući svijetom vatrogasaca kroz ovu vatrogasnu bojanku, dodajući na ove divne stranice boje iz svoje mašte, ali i iz stvarnog svijeta vatrogasaca. Nakon ovog tjedna, Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije je primila mnogo zahtjeva malih polaznika vrtića da se žele baviti ovim humanitarnim zanimanjem kad odrastu.

Tajnik VZ VPŽ
Domagoj Majstorović

(122)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr