Naslovna Grad Boje jeseni u Dječjem vrtiću Suncokret

Boje jeseni u Dječjem vrtiću Suncokret

51
0

Djeca u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom odjelu u Mikleušu ispratila su ljeto i dočekala jesen okružena mnoštvom jesenskih plodova. Lijepo vrijeme izmamilo ih je u prirodu, pa su uživali u suncu i bojama jeseni.

„U našem vrtiću i ove pedagoške godine nastavljamo s provođenjem programa povezanosti djece s prirodom. Uzbuđenje, optimizam i znatiželja djece smjernice su nama odraslima za osmišljavanje aktivnosti koje će prirodu približiti djeci, a djecu prirodi. Stoga se djeca u našem vrtiću penju po drveću, gaze po lokvama na kiši, brinu o svom vrtu, beru jabuke u našem voćnjaku i obavljaju brojne druge aktivnosti za poticanje suživota s prirodom. Vrijeme provedeno u igri na svježem zraku, u šetnji, istraživanju i pokretu iskoristili smo i ovoga prvog dana jeseni da djeca steknu neka nova znanja, jer priroda je djeci najbolji učitelj“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr