Naslovna Novo Anketa za uzgajivače konja, ovaca i koza te goveda u sustavu krava-tele

Anketa za uzgajivače konja, ovaca i koza te goveda u sustavu krava-tele

156
0

Ministarstvo poljoprivrede zajedno s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a u sklopu provedbe Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, priprema natječaj za Mjeru 4 – Ulaganja u fizičku imovinu. Kroz navedeni natječaj se planiraju osigurati sredstva u sklopu podmjera 4.1., 4.2. i 4.4. za uzgajivače konja, ovaca i koza te za uzgajivače goveda u sustavu krava-tele.

S ciljem utvrđivanja potrebnih ulaganja koja planiraju provoditi uzgajivači konja, ovaca i koza te goveda u sustavu krava-tele, a kako bi došlo do maksimalnog iskorištenja sredstava planiranih natječajem Ministarstvo je pripremilo anketni upitnik koji je moguće ispuniti na internetu putem računala ili pametnih uređaja.

Pozivamo sve zainteresirane da popune upitnik najkasnije do 10. ožujka 2022. godine, a ovdje možete pronaći tražene poveznice – konjogojstvo, ovčarstvo i kozarstvo te sustav krava-tele.

 

(156)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr