Naslovna Kultura Andreja Gribl i Snježana Dupan-Lovrić – “Tajna je u notama”

Andreja Gribl i Snježana Dupan-Lovrić – “Tajna je u notama”

337
0

Izdavačka kuća Alfa d. d. iz Zagreba tiskala je i stavila u prodaju Zbirku pjesama za djecu “Tajna je u notama”, autorica glazbe je Andreja Gribl, a stihove potpisuje Snježana Dupan – Lovrić.

Andrea je rođena u Virovitici, odrasla u Slatini, gdje je završila Osnovnu glazbenu školu i Opću gimnaziju, a već dugi niz godina živi u Osijeku i radi u Glazbenoj školi Franje Kuhača kao profesorica klavira i na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, kao umjetnička suradnica.

Ilustracije u boji koje se nalaze uz svaku pjesmu izradio je Veton Rečica, student Odsjeka za vizualne i medijske umjetnosti na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Vrlo vedre i originalne ilustracije pričaju priču i potiču djecu na maštovio razmišljanje. Kvalitetne i edukativne stihove potpisuje Snježana Dupan – Lovrić iz Slatine, a zanimljive glazbene aranžmane izradili su Darko Ocvirk, David Duvnjak i Aleksandar Stanković.

Zbirka uz notni zapis sa akordima i klavirskim pratnjama sadrži i CD sa vokalno instrumentalnim izvedbama i instrumentalnim matricama uz koje djeca mogu pjevati, zabavljati se i veseliti.

Pjesmarica će razveseliti najmlađe, ali i nešto starije. Mogu je koristiti djeca i odrasli koji znaju čitati note i svirati (klavir, gitaru, violinu, flautu, tamburu…) ali i oni bez glazbenog obrazovanja koji vole pjevati uz instrumentalnu pratnju. Umjetnički redaktori partiture su ugledni profesori sa Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, izv. prof. art. Konstantin Krasnitsky i red. prof. art. Sanda Majurec.

Više informacija: Facebook

Link za kupnju: Tajna je u notama

Info: Andreja Gribl, mag. mus.

(337)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr