Naslovna Grad Aktivni u zajednici: Poziv na radionicu

Aktivni u zajednici: Poziv na radionicu

34
0

Zaklada Slagalica poziva sve Udruge s područja Grada Slatine na radionicu/druženje u sklopu Programa Aktivni u zajednici, u četvrtak, 12. svibnja 2022. godine sa početkom u 14:00 sati, u prostoru EPIcentar Sequoia Slatina, adresa šetalište J. Bergera 10, Slatina.

Pozivamo Vas na druženje/radionicu kako bi udruženim snagama i zajednički još više doprinosili, da se kroz različite aktivnosti život u široj slatinskoj zajednici još više poboljša. Na radionici ćemo razgovarati o potrebama zajednice ili organizacije, povezivanju, podizanju kvalitete odnosa unutar zajednice, kreiranju i provođenju pozitivnih promjena u svojoj zajednici.

Želja nam je da prvenstveno djeca i mladi, ali i svi drugi građani kroz svoj angažman dožive i osjete Slatinu kao mjesto koje brine za njihove potrebe i želje, kako bi zajedničkom interakcijom svi zajedno (od)rasli u odgovorne i sretne osobe.

Molim potvrdite vaš dolazak na mail info@zaklada-slagalica.hr

Dijana Živaković

(34)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr