Naslovna Novo Achachak „Biggest Wave”

Achachak „Biggest Wave”

38
0

Dosad najlaganija psihodelična oda surferima, valovima i moru

Teški rock sastav Achachak od ljeta se oprašta trećim singlom „Biggest Wave” i njemu pripadajućim video spotom, koji služe kao posveta slanom vjetru, neukrotivim valovima i postizanju apsolutne slobode. Pjesma se nalazi se na aktualnom albumu „High Mountain”, objavljenom u lipnju ove godine za Dostavu Zvuka.

„Biggest Wave” predstavlja meditativniju stranu albuma koja je u opreci s masnim i žestokim gitarskim riffovima te donosi priču o slobodi koja se pronalazi u nepredvidivom plavetnilu i pjenovitim valovima.

Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna Vučipolja, u diskografiji broji tri EP izdanja „Thick Hill”, „Pale Rider” i „Wet Grave”. Objavom prošlogodišnjeg albuma „At The Bottom Of The Sea” bend se pridružuje gardi koja pokreće domaću tešku rock mašineriju, a aktualnim drugim studijskim albumom „High Mountain” ukorjenjuje svoje mjesto na alternativnoj sceni.

Talijanski redatelj i fotograf Gabriele Mango za potrebe video spota ustupio je materijale koji pripadaju kratkom dokumentarnom filmu „The Caparica Story” o četiri prijatelja surfera kojima su valovi velik dio života.

Singl „Biggest Wave” dostupan je putem YouTubea te na svim streaming servisima.

Achachak su Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač.

Linkovi:

Achachak je bend Dostave Zvuka.

 

(38)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr