Naslovna Grad 1. znanstveno-stručni skup „Utjecaj pandemije na rad društvenih djelatnosti i poslovnog sektora“

1. znanstveno-stručni skup „Utjecaj pandemije na rad društvenih djelatnosti i poslovnog sektora“

57
0

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Slatina organizator je 1. znanstveno-stručnog skupa „Utjecaj pandemije na rad društvenih djelatnosti i poslovnog sektora“ koji će se održati u Slatini 13. i 14. svibnja 2021. godine, od 17:00 do 19:30 sati, u multifunkcionalnoj dvorani Poduzetničkog inkubatora Slatina, a jedna je od aktivnosti kojom će Vretenci obilježiti Nacionalni dan osoba s intelektualnim teškoćama.

Kako je ovo prva takva aktivnost Udruge, a s ciljem što uspješnije provedbe, u organizaciji skupa Vretencima su se pridružile i dvije udruge iz Slavonskog Broda, Udruga Plavi cvijet – Udruga roditelja i osoba s poteškoćama šireg autističnog spektra i Udruga odgajatelja „Loris“.

Dvodnevni znanstveno-stručni skup održat će se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Slatine i Veleučilišta u Virovitici, a okupit će stručnjake različitih profila s područja grada Slatine, Virovitice i Slavonskoga Broda koji će progovoriti o utjecaju pandemije Covid-19 na zdravstvo, školstvo, nevladine organizacije, kulturu, turizam, ali i o utjecaju pandemije na poslovni sektor.

Za sudjelovanje na skupu ne plaća se kotizacija, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem online obrasca… 

Program događanja preuzmite ovdje…

Julijana Pavlešić

(57)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr