Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Znate li kako sam došao do vas?

Znate li kako sam došao do vas?

25
0

U slučaju ovog newslettera, ja samo došao do vas tako da ste se prijavili na nekoj od formi za ovaj newsletter.

Bilo vam je interesantno što je pisalo na “prodajnoj stranici” ili ste vidjeli post na društvenim mrežama koji je bio iz ovog newslettera ili vam je netko preporučio da se prijavite na njega.

Kako god da ste došli do mene, dobro ste došli.

Kad postane dosadno i ne toliko korisno, uvijek možete otići. Nema ljutnje. Uvijek ste dobrodošli nakon pauze.

I drago mi je da ste ovdje. Hvala vam.

****

Ovo gore je moja priča, ali je ujedno i primjer koji možete iskoristiti kod stvaranja boljeg odnosa sa svojim postojećim ali i potencijalnim klijentima.

Naravno, i GDPR tu igra određenu ulogu jer morate imati evidenciju i utemeljeni razlog za komunikaciju.

No, ono što želim reći (napisati) je da gornju tehniku možetGoran Blaguse (i trebate) iskoristiti kada vam u backlogu ostane poveća baza neiskorištenih kontakata ili kada je od zadnjeg kontakta prošlo jako puno vremena.

Bilo bi koma i neprofesionalno da nakon što s nekim niste komunicirali šest i više mjeseci banete u njegov inbox ili telefon i krenete… “Hey Miki, dugo se nismo čuli… znaš, mi smo u međuvremenu napravili ovo i ovo… moglo bi ti biti interesantno… hajde mi se javi povratno”.

Mislim, možete i tako. A možete i ovako kako sam gore napisao.

Probuditi sjećanja kada i kako je krenula komunikacija i onda se tu nadovežite da bi vam bilo drago da se čujete. Bez uvaljivanja, bez pritiska i bez jeftinih manipulacijskih trikova da što prije izvade novčanik.

Probajte, ništ’ ne košta. A poprilično sam siguran da ćete polučiti dobar rezultat.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Gornju tehniku možete koristiti čak i kad je prvi susret bio izrazito negativan. Nema veze, samo spomenite koje su bile okolnosti i da bi vam bilo drago da se povratno čujete ili samo, kao ja u gornjem primjeru, zahvalite.

(25)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*