Naslovna Grad Žene jugoistočne Europe u mreži za ruralni razvoj

Žene jugoistočne Europe u mreži za ruralni razvoj

10
0

U organizaciji Povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije danas je u Hrvatskom domu u Slatini održano predstavljanje projekta “Žene jugoistočne Europe u mreži za ruralni razvoj”.

Skupu je, uz Josipa Novogradeca, predsjednik Skupštine Virovitičko-podravske županije, i Jovanu Žnidarec, zamjenicu slatinskog gradonačelnika, nazočila i Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubićić. Projekt je predstavila predsjednica regionalnog centra za ravnopravnost spolova Mary Ann Rukavina Cipetić.

“Žene jugoistočne Europe u mreži za ruralni razvoj/Women in rural development” projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije a obuhvaća sedam država regije – Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, BJR Makedojinu, Kosovo, Crnu Goru i Srbiju.

Cilj projekta je doprinos poboljšanom sudjelovanju žena u ruralnom razvoju i osnaženju ruralnih žena u 7 zemalja jugoistočne Europe. Kroz projekt će biti pružena potpora umrežavanju žena u ruralnom razvoju (WoRD) i sudjelovanje u postojećim, planiranim ili potencijalnim LAG područjima u zemljama sudionicama.

(10)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*