Naslovna Blog Goran Blagus - Business coaching Zato što je to najbolje… 

Zato što je to najbolje… 

21
0

Zadnja dva dana bavili sam se pitanjima koje izgovaraju potencijalni klijenti u trenutku kada smo mi ti koji aktiviramo prodajni proces.

Tako je prvo pitanje koje se provrti kroz glavu ili čak bude izgovoreno “Zašto ja?”, nakon čega ide “Zašto ti?”, a tek onda dođe “Zašto to?”.

Ulovite raspored pitanja i primijetite kako tek na trećem mjestu “pitaju” o rješenju koje im prezentirate / nudite.

I to je trenutak u kojem prezentirate vrijednosti, mogućnosti i sve što inače imate i znate o svojoj usluzi / proizvodu.

Ne prije… ne skačite pred rudo… ne, ne, ne… “XYZ je odličan za ovo ili ono… mi smo ti i to… vjerojatno se prepoznajte kao korisnik koji ima problem X i XYZ je rješenje…”. NE!

Držite se gornjeg rasporeda, odgovarajte na pitanja i cijeli prodajno-prezentacijski proces će vam dobiti smisao, a onda i drastično utjecati na prodajne rezultate. Pozitivno.

A kao ekstra, možda vam se otvori još jedno pitanje… “Zašto baš sada?” tj. zašto mi rješenje koje mi prezentirate treba baš sada. Zašto ne sutra, za mjesec dana, sljedeće godine…? Zašto?

Zato što ćete dobiti odlične uvjete ako djelujete sada… (i nabrojite koji su to uvjeti).

I to je to. Sada proces znate, imate i smjernice kako se posložiti te sve što trebate je prilagoditi postojeći prodajni proces (ako ga imate) i krenuti.

Opcionalno, možete uskočiti u BK Membership pa dodatno zatražiti pomoć (ako je trebate) s tim procesom.

Želim ugodan ostatak tjedna i vikend.

Goran Blagus
(Business klinika)

(21)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*