Naslovna Grad Zapalio joint u centru grada

Zapalio joint u centru grada

16
12

Ilustracija / izvor: sxc.huU ponedjeljak, 18. veljače, policijski službenici iz Slatine, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom, zbog kaznenog djela “Omogućavanje trošenja droga”.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je da 21-godišnjak, dana 16. veljače oko 21.00 sat u Slatini na trgu Sv. Josipa iz džepa svoje jakne, izvadio drogu tj. jednu ručno izrađen smotuljak, tzv. „joint“, koji je zapalio i konzumirao, a potom dao na uživanje  19-godišnjaku, nakon čega su ga naizmjenično konzumirali više puta. Protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

PU VPŽ

(16)

Tagovi:


Comment(12)

  1. Licemjerno zakonodavstvo ove države ne kažnjava one koji su propustili testirati milijune litara mlijeka koje građani daju svojoj djeci na alfatoksine, uredno naplaćuje trošarine i poreze od prodaje višestruko štetnijeg alkohola i duhana, a ovdje pokazuje mišiće na jednom jointu. Bilo bi smiješno, kad ne bi bilo otužno, zamišljati agente podignutih kragni kako se sakrivaju iza križa na centru vrebajući Neprijatelje Države i Poretka ne bi li ih ulovili na djelu.

  2. Totata, prokleto si u pravu si! Alkohol i cigarete su odnijele nebrojene ljudske živote ali su zakonski dopuštene samo zbog poreza koje se slijeva u državnu blagajnu. Sukladno tome će debilne reklame za pivo uskoro tiskati na naslovnicama dječjih udžbenika. Licemjerju i gluposti naših “organa” nikada kraja. 🙁

  3. ma, ta dva mulca su zaslužila prijavu, ako ni zbog čega, a ono makar zbog gluposti, ali ježim se kad vidim koliko rasipanje i kriminal trpimo u ovom našem Liliputu i kako stado spremno prima svakojake alibi-priče tipa ” …ministar popio mlijeko, sve je u redu” ili “…pokradena Slatina postaje sirotinjska favela, ali zaplijenili smo joint…”

  4. mozda jesu,ali ne kaznenu.premladi su,mozda ga to bude kocilo u zivotu.mislim da je prekrsajna prijava sasvim dovoljna za ovakvu banalnost.a sto se tice ovoga drugoga….ajoj…sta tu napisatiii….bolje cu sutiti….te lopine nisu ni prekrsajne zaradili…

  5. :::Slažem se što se konkretnog slučaja tiče, po mom mišljenju čak bi i prekršajna prijava bila previše (stvar količine) za dim-dva, krivično su (metaforički, naravno) krivi za glupost, a ne za joint.

  6. Neka legaliziraju travu i nabiju i na nju veći porez pa će porasti i turizam a bome i poljoprivreda 🙂 Po svim testovima marihuana je puno manje štetna od duhana i alkohola…

  7. Komentatore, premda si u pravu, do legalizacije će teško doći baš zbog tog našeg dvostrukog morala, pa će uštogljeni kvazipolitičari bijelog nosa moralizirati o štetnosti i neizbježnom putu u propast s maricom, jelte.

  8. samo duvajte decki, tak i treba, mogu vas za kurac povuc! dobit ces uvijet i drugi put nemoj palit na sred centra :*

OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*