Zadnje javljanje…

13
0

Ja sam jedan od onih koji često brka pojam zadnje i posljednje. Tako da u kontekstu daljnjeg sadržaja i tehnike uzmite u obzir na koji način vam funkcionira ciljna skupina.

Zadnje javljanje (posljednje javljanje) se često koristi kao subject (naslov) email poruke ili SMS-a i ima svrhu stvaranja što većeg mentalnog pritiska na primatelja poruke.

Ovo je zadnje i nema više.. Sve prilike koje su bile samo što nisu nestale… i ako želite išta od toga spasiti, ovo je ta zadnja prilika.

A što napisati u zadnjem javljanju?

Pa da je to zadnje javljanje, da od datuma X nema više benefita i prednosti koje ste im nabrojali. Eventualno u zadnjem javljanju možete podsjetiti na boli i gubitke koji će i dalje imati jer nisu poduzeli (vama) željenu radnju / donijeli odluku.

Tajna i fora tehnike:

  • Tehnika igra na “mentalnu konzistenciju” i “negativnu percepciju osobe” te je vrlo učinkovita ako su pregovori trajali neko duže vrijeme
  • Nakon zadnjeg javljanja morate biti dosljedni i stvarno prekinuti komunikaciju s njima. Po potrebi možete ubaciti riječ “odustali”.

Goran Blagus
(Business klinika)

p.s. Ovo je jedna od mini epizoda BK newslettera, a kratka je jer mi je trenutno fokus u BK Membership programu. Pozivam te da baciš pogled na program i pridružiš mi se.

(13)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*