Naslovna Grad Za lažnu dojavu o bombi dobio kaznenu prijavu

Za lažnu dojavu o bombi dobio kaznenu prijavu

503
0

Jučer, 03. veljače 2019. u 02.04 sati na telefon 192, zaprimljena je dojava sa mobilnog telefona, kako je u jednom ugostiteljskom objektu na području Grada Slatina, postavljena bomba.

Nakon dojave, kod ugostiteljskog objekta, gdje se trenutno održavao koncert jednog pjevača, došle su policijske ophodnje, koje su iz ugostiteljskog objekta u 02.17 sati, ispraznile oko 150 gostiju, te je po dolasku, odnosno policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu, započeo pregled unutarnjeg prostora ugostiteljskog objekta, radi utvrđivanja istinitosti dojave i eventualnog pronalaska bombe.

Po završenom pregledu ugostiteljskog prostora, koji je trajao od 02.48 sati pa sve do 03.22 sata, utvrđeno je kako nije bilo postavljana nikakve bombe, te da je dojava bila lažna.

U svezi dojave, policijski službenici su u 03.35 sati, nakon prikupljenih obavijesti, priveli 28 – godišnjaka, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1.92 g/kg, nad kojim je nakon otriježnjenja, zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela lažna uzbuna, provedeno kriminalističko. Slijedi kaznena prijava.

Glasnogovornik:
Josip Štajdohar

(503)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*