Naslovna Novo Za 26 školskih sportskih društava ukupno 390 kompleta dresova

Za 26 školskih sportskih društava ukupno 390 kompleta dresova

128
0

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz tajnicu Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije, Doru Međimorec, podijelio je sportsku opremu (dresovi, markeri, lopte,…) učenicima osnovnih škola u Suhopolju, Mikleušu i Orahovici, te u Srednjoj školi Marka Marulića Slatina. Naime, Virovitičko-podravska županija i Školski sportski savez Virovitičko-podravske županije, aplicirali su na natječaj za sufinanciranje športskog programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja Središnjeg državnog ureda za šport.

Tim je, kao i sredstvima Virovitičko-podravske županije, kupljena oprema za 26 školskih sportskih društava diljem naše županije. Školska sportska društva s područja Virovitičko-podravske županije dobila su ukupno 390 kompleta dresova.

– Sport i sportaši su najbolji ambasadori, kako Hrvatske u svijetu, tako i naše sredine diljem Lijepe naše i na tome im neizmjerno hvala. Na nama je, omogućiti našoj djeci najbolje moguće uvjete da se bave sportom – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

U svakoj školi, dodjeli oprema nazočili su i ravnatelji, Anto Škraba (Suhopolje), Darko Špoljarić (Slatina), Dragan Kraljik (Mikleuš) i maja Škraba (Orahovica), te Saša Topić, predsjednik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije. (vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

(128)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*