Naslovna Novo VPŽ Policija i Moto klub “Alka” zajedno za sigurnu vožnju motociklima

VPŽ Policija i Moto klub “Alka” zajedno za sigurnu vožnju motociklima

54
0

U subotu 27. travnja 2019. godine, policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica u dopodnevnim satima, posjetiti će članove moto kluba „Alka“ Špišić Bukovica, gdje će se oko 11 sati ispred mjesnog doma u Špišić Bukovici, predstavnici policije i spomenutog kluba, obratiti članovima Moto kluba „Alka“ s ciljem promoviranja sigurne vožnje motociklima tijekom nadolazeće motociklističke sezone. Odmah zatim slijedi defile – vožnja vozača motocikala mjestom Špišić Bukovica – Korija – Virovitica.

Završetkom vožnje dopredsjednik Moto kluba „Alka“ Marin Rengel i policijski službenik za prometnu preventivu PPRP Virovitica Dario Gazibara, će se na parkiralištu ispred zgrade Županije Virovitičko-podravske sa nekoliko riječi obratiti medijima na temu sudjelovanja vozača motocikla u prometu. Navedenom skupu trebali bi prisustvovati i članovi Moto kluba „Kumovi“ iz Virovitice.
Pozivaju se mediji i svi drugi motociklisti bez obzira jesu li članovi raznih udruga ili ne, neka se pridruže ovom događaju, kako bi čuli korisne informacije o sigurnom prometovanju motociklom, a sve u cilju što sigurnijeg prometovanja i manjeg stradavanja vozača motocikala.

Glasnogovornik
Josip Štajdohar

(54)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*