Naslovna Sport Visoka pobjeda malih slatinskih rukometaša

Visoka pobjeda malih slatinskih rukometaša

27
0

Danas ujutro u 07:30 sati na svoj uobičajeni  rukometni put krenula je mala, ali vrijedna povorka automobila roditelja sa djecom RK Slatine (dječaci A 1998/99 godište.). Odredište je bila Koprivnica, gdje je naša ekipa u 10:00 sati igrala prijateljsku utakmicu sa istoimenim domaćinom. Na odredište smo došli u 09:00 sati i nakon što smo zaliječili, već uobičajene, mučnine našega prvog golmana uputili smo se u dvoranu Srednje škole Fran Galović.

Dolaskom u dvoranu, koju smo do sada samo gledali na utakmicama lige prvaka, u kojima sudjeluje RK Podravka, bili smo vrlo ugodno iznenađeni dobrim uvjetima u dvorani i sa uređenošću i čistoćom svlačiona (o da je bar kod nas tako).

Utakmica je dogovorena u trajanju 3×20 minuta. U prvom dijelu naša ekipa u prvom sastavu igra vrlo dobro u obrani 6-0. U napadu nastupamo sa puno domišljatosti i rezultat toga je stanje na semaforu 16:5 za nas.

U drugu dionicu utakmice ulazimo sa kombiniranim sastavom, kojeg nakon 10 minuta opet mijenjamo te vraćamo prvu postavu. Probavamo više varijanti obrane i rezultat toga je na kraju druge dionice 26:17 za nas.

U trećoj dionici igramo sa rezervnim sastavom, isto kao i domaćin, i krajnji ishod je 41:29 za RK Slatinu. Utakmica je završila u 11:25 sati nakon čega smo se srdačno pozdravili sa domaćinom, očistivši svlačionicu iza nas, i sa dobrim utiskom krenuli automobilima put kući u Slatinu.

Za RK Slatinu su igrali slijedeći igrači: David Ivanković, Ivan Ivanović, Matija Lisinski, Fran Čurić, Matej Čučković, Patrik Fotez, Martin Lukac, Borna Čurić, David Rakitničan, Mihael Pravda, Tin Ostrošić, Igor Venus i Matej Knapić, trener Dražen Venus.

Tekst: Matej Knapić
Fotografije: Mario Knapić

(27)

Tagovi:


OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*